Hazavihető urna, urna árak, olcsó urna, hazavihető urnák Hazavihető urna, urna árak, olcsó urna, hazavihető urnák Hazavihető urna, urna árak, olcsó urna, hazavihető urnák

Urnák

Magyarországon egyedüli megoldást talál itt, aki elhunyt Hozzátartozója földi maradványait a hamvasztás után egy különleges, porcelán urnában szeretné elhelyezni.

Az urnák alapanyaga fehér porcelán. Lehetőség van márvány vagy gránitmintával, különböző színekben rendelni.

Az urna felületén van egy kialakított mélyedés, ahová ragasztással rögzíthető egy porcelánkép, mely örök emléket állít az Elhunytnak. A porcelánképen bármi lehet, portré vagy grafika ( fénykép pl. egy virágról ) vagy idézet. Az urna belül üreges, alján vagy egy nyílás, mely a hamvak behelyezése után ragasztással lezárható.

A porcelán urna elhelyezhető akár kültérre is - egy kertben lévő házi oltár, családi emlékhely részeként - mivel az időjárás viszontagságainak ellenálló. A napfénytől nem fakul, esőtől, hótól nem kopik, bírja a nyári tűző napot és a téli fagyot.

Vannak akiket nem riaszt az elhunyt Szerettük hamvainak jelenléte a lakásuk egy részében. Nekik különösen nagy űrt tölt be ezeknek az urnáknak a megjelenése, hiszen igényes, esztétikus emléktárgyat rendelhetnek, mely funkcionálisan is tökéletes a hamvak tárolására.

Megrendelhető urnák: